Poslední díl Prostřeno online ke shlédnutí

Prostřeno je oblíbený pořad vysílaný TV Prima každý všední den v 18:00. Jedná se o zajímavou show, která v sobě kombinuje prvky kuchařského pořadu a reality show.

Online ke shlédnutí

Ve zkratce je princip Prostřena hodně jednoduchý i když se nejedná o obyčejnou gastro show. Máme tu pět soutěžích a pět pracovních dnů, kdy se soutěž vysílá. Každý den, tedy jeden soutěžící pozve ostatní k sobě domů a předvede jim své gastronomické umění. Kromě toho ještě vymýšlí nějaký zábavný program a součástí pořadu je i prohlídku obydlí dotyčného. Přitom se spolu soutěžící baví a před i po komentují co se jim líbí a nelíbí. Na konci týdne se pak navzájem ohodnotí a kdo dostane nejvíce bodů, tak ten vyhrává 40.000 korun. Pořad navíc vtipně moderují manželé Václav Vydra a Jana Boušková.

Pořad Prostřeno si poslední dobou získává čím dál více na oblibě a není se čemu divit, protože se jedná nejenom o zajímavou kuchařskou show, kde se člověk může inspirovat spoustou nápadů a receptů na nová a netradiční jídla, ale hlavně se jedná o příjemný oddechový pořad, kde se člověk i leccos dozví jak další lidé bydlí.

Prostřeno si navíc můžete pustit online a zdarma. A to navíc všechny díly a velmi jednoduše. Stačí navštívit archiv Prima Play. Odkaz na něj vám necháváme nahoře u základního popisu pořadu.