Download seriálu Helena všechny díly online ke stažení

Helena Musilová matka třech dětí a pečovatelka o nezbedného (nebo zabedněného?) manžela Dana. Zdánlivě obyčejná rodinka, která ale prožívá čile svá každodenní dobrodružství, která jsou navíc leckdy i hodně vtipná.

(Odkazy ke stažení i na stream níže!)

Helena je nový původní seriál TV Nova vysílaný od jara 2012. Inspiraci seriál našem v americkém seriálu „Roseanne“, který byl v 90. letech v USA hodně oblíbený. Seriál je tedy o takové obyčejné potrhlé rodince střední třídy, která není inteligenčně ani finančně na výši. Přesto její členové prožívají zajímavý život plný zábavy.

Hlavou rodiny je právě Helena, která jako jediná pracuje, na rozdíl od manžela Dana, který raději tunninguje scooter Pepu. Helena se snaží brát život s radostí a zdravým nadhledem. Někdy to však nejde. Chodit do práce, starat se o domácnost i tři ratolesti zkrátka není vůbec žádná sranda. Navíc ani divoká Helenina sestra Klára jí není moc velkou oporou.

Pokud tedy máte rádi tento styl rodinných sitcomů, tak určitě nebudete ani zklamáni. Helena je opravdu skvělý odpočinkový seriál, který dokáže zabavit. Právě proto vám přinášíme i odkazy ke stažení jednotlivých epizod, které budeme postupně doplňovat.

Seriál Helena je možné také shlédnout online na Voyo.cz:

  • http://voyo.nova.cz/product/serialy/28084-helena-ze-zakulisi

Helena 5.díl Kalamita (vysíláno 19.04.2012)

  • http://www.uloz.to/xp3uqtE/helena-01×05-kalamita-19-4-2012-avi

Helena 6.díl Hvězdy v éteru (vysíláno 26.4.2012)

  • http://www.uloz.to/xCA7qtE/helena-01×06-hvezdy-v-eteru-26-04-2012-avi

Helena 7.díl Zápas (vysíláno 6.5.2012)

  • http://uloz.to/xkpdoGT/helena-e07-sedmy-dil-zapas-avi