Přehrát poslední díl seriálu Cesty Domů online

Připravili jsme pro vás online ke shlédnutí oblíbený český seriál Cesty Domů. Seriál vysílá televize Prima o hlavní vysílací čas každou středu. Jedná se o typický rodinný seriál, kde epizoda střídá epizodu. Lidé se milují i zrazují.

Online ke shlédnutí

Cesty domů je nový a moderní rodinný seriál. Televize Prima ho začala vysílat v roce 2012 a aktuálně se počet jeho epizod přehoupl už více než přes stovku. Režisérem seriálu je známý Jiří Adamec. Autory scénáře jsou Barbara Bulvová a Jan Coufal.

Hlavní děj seriálu se točí kolem souboje mezi dvěma znepřátelenými rodinami. Je to takové to typické rodové nepřátelství, které sahá až za hrob, podobně jako například v Shakespearově Romeu a Julii. Původ tohoto nepřátelství sahá až do tak temné minulosti, že si někteří už dokonce ani nepamatují proč začalo. Seriál Cesty domů tak ukazují hodně silný emocionální příběh.

Před divákem se tak rozprostírá naprosto fascinující příběh, který má snad opravdu všechno, co by podobný nekonečný seriál měl mít. Velkým plusem je i prostředí které se částečně dotýká nemocnice a v seriálu hraje i spousta herců z Ordinace v růžové zahradě, kteří už jsou v těchto rolích zběhlí a hodně vyhraní.

Takže neváhejte a pusťte si seriál Cesty domů!