Epizody Ordinace v růžové zahradě 2012 online

Máte rádi seriál Ordinace v růžové zahradě vysílaný na TV Nova každé úterý a čtvrtek? Pokud ano, tak budete určitě nadšeni z možnosti podívat se na váš oblíbený seriál kdykoliv se vám zachce a to pohodlně online pomocí internetu!

Online ke shlédnutí

Už název seriálu hodně napovídá o čem všem to vlastně bude. Ordinace v růžové zahradě 2 je jedním z nejoblíbenějších českých seriálů, který se vysílá už od roku 2005. Tomu odpovídá i počet dílů který už se dávno přehoupl přes tři stovky.

Seriál je o doktorech a sestrách z městečka Kamenice. Zdejší lékaři tvoří rozličnou partu nejenom svým zaměřením – chirurgové, pediatři, gynekologové. Ale samozřejmě i svojí povahou. Každý den musí balancovat na hranici možného a nemožného. Nikdy však nevzdávají boj o zdraví pacienta a samozřejmě i své vlastní štěstí. Protože život není nikdy jednoduchý.

V seriálu Ordinace v růžové zahradě si zarála opravdu neuvěřitelná škála skvělých českých herců. Jmenujme například jména jako: Linda Rybová, Roman Zach, David Prachař, Ladislav Potměšil, Otakar Brousek st., Tomáš Krejčíř, Pavel Nový, Veronika Jeníková, Zlata Adamovská, Jiří Langmajer, Alena Procházková, Jiří Štěpnička, Lucie Domesová nebo samozřejmě neopakovatelný Petr Rychlý v roli doktora Mázla.