Výměna manželek 9.díl Iva a Marie online ke shlédnutí

Výměna manželek je oblíbená reality show vysílaná TV Nova. Princip pořadu je jednoduchý, na 10 dní se vymění matky ze dvou rozdílný rodin a sleduje se, co to s nimi udělá. Aktuální devátý díl měl premiéru 18. května 2012.

Online ke shlédnutí

Tento v pořadí již devátý díl oblíbené reality show bude opět hodně zajímavý. Vymění se totiž dvě ženy, které se totiž liší především svým temperamentem a přístupem k životu. První hrdinkou bude devětadvacetiletá Iva. Ta nepracuje a je ženou v domácnosti. Žije si poklidným životním tempem v satelitu u Prahy. Tedy v místě kde má všude blízko, ale přes den téměř nikdo není.

Druhá žena to má hodně jiné. Jmenuje se Marie a je jí šestatřicet. Kromě toho má hodně temperamentní a ráznou povahu. Což je ostatně potřeba, protože má rovnou tři hodně živé děti. A k tomu ještě manžela, který se rozhodně nedá označit za nenáročného. Manžel se jmenuje Milan a společně žijí v bytě 3 plus 1.

Podaří se oběma ženám vyrovnat s úplně novou životní situací a přežít jí doslova pro zdraví? Pro Marii to možní bude odpočinek, možná se tak bude moci i trochu zamyslet. Ale co Ivana, nebude pro ní tadle změna nové peklo na zemi?