Hraběnky 3.díl online ke shlédnutí

Hraběnky je dramatický český seriál s hodně zajímavým příběhem. Hraběnky byly natočeny v roce 2007 a zahrála si v nich opravdu velká spousta kvalitních českých herců. Celé to pak dal dohromady režisér Jaroslav Brabec, který je známý spíše jako kvalitní kameraman. Dnešní 3.díl, který vám přínášíme online nese podtitul „Štrůdl“.

Dnešní epizoda nás opět na plno vrací do krize, která v rodině farmáře Hraběte propukla. Dcery i s matkou se totiž zbouřili proti nákupu nových pozemků, která hlava rodiny pořídila na rozšíření hospodářství. Původně měl přitom farmář Hrabě ze získaných pozemků obrovskou radost, nyní se ale i nad tím začínají stahovat mraky.

I všechny čtyři jeho dcery mají totiž své touhy, které jsou tímto neuváženým nákupem zatlačeny úplně do pozadí. Krize je tentokrát mnohem horší než, kdykoliv jindy. Hrabě s manželkou Vlastou a pouze jedinou z dcer a to Hankou zůstali na statku sami.

Jarka utekla do slepičárny, kde se jí ale moc nelíbí a tak se posléze vrací zpátky domů. Dalším problémem je, že se doslova na první pohled zamilovala do nového místního truhláře Honzy. Tem má novou dílnu poblíž jejich statku a dokonce mu farmář hrabě věnuje i nějaké dřevo. Bohužel se brzy také ukáže, že má přítelkyni. Ta za Honzou přijede z Ukrajiny a potká se s Jarkou právě v momentě, kdy mu Jarka po tancovačce nese domácí vlastnoručně udělaný štrůdl.

Pobyt v exilu dlouho nevydrží ani Marta s dětmi. Život s jejím manželem a hlavně jeho matkou v malém bytě je totiž také naprosto nesnesitelný. se ukázalo jako příliš obtížné. Rodina se tak pomalu začíná dávat opět dohromady. Snad se jim i tuto krizi podaří překonat a dál si spokojeně žít.