Farma 19.díl online ke shlédnutí

Přímo zde si můžete pustit online nejnovější díl vaší oblíbené reality show Farma. Pořad vysílá televize Nova, která tento formát převzala ze zahraničí. Zemědělská reality show slaví velký úspěch například i na sousedním Slovenku. Je to soutěž o dvanácti odvážlivcích, kteří se pokusí přežít tři měsíce bez moderní techniky a všeho.

Farma je reality hsow, která se kompletně odehrává v malé zapadlé vesničce, kdesi v horách na Zlínsku. Na začátku shot tu máme dvanáct odvážlivců. Ty stráví celé léto na osamocené usedlosti, kde se život zastavil před víc než sto lety. Tedy alespoň ten nejlepší na farma stráví plné tři měsíce. Většina ostatních se samozřejmě vydá domů mnohem dříve. Soutěžící pak čeká boj o rovný milion korun. A to už za to přeci opravdu stojí bojovat nemyslíte?

Pro mnohé soutěžící se však pořad stane více než jen obyčejnou show a jejich hlavním cílem se stane jediné a to přežít. Bez moderní techniky a supermarketu se skutečně každý drobný problém stává mnohem větším, než se zdá. Teď v půlce léta si navíc soutěžící na drsné prostředí farmy alespoň trochu zvykly. Nejenom že si pěstují vlastní jídlo, ale teď se i starají o domácí zvířata. Což je pro mnohé městské exoty doslova nepřekonatelný problém.

Naše letní farmářské dobrodružství moderuje známá moderátorka Tereza Pergnerová, která má obrovské zkušenosti například z moderování reality show Vyvolení, která běžela na TV Prima. Nyní nás tedy nečeká luxusní vila, ale její přesný opak.