Farma 35.díl online ke shlédnutí

Farma 35.díl online ke shlédnutíAktuální 35.díl reality show Farma TV Nova (z 9.8.2012) si můžete pustit pohodlně online z tohoto odkazu. Děj Farmy už se posouvá do své druhé poloviny, kde už je hodně blízko onen milion. Soutěžící, který přečká celé 3 měsíce v divočině si ho určitě na sto procent zaslouží.

Pobyt na Farmě je pro zbylých šest soutěžících už dlouhý. Skoro by se mohlo zdát, že zbylí soutěžící upadají do všednosti každodenní práce na poli a starání se o zvířata. Tereza pokušitelka se tak rozhodla trochu rozvířit stojaté vody. Na Farmu se vydala s plnými 100 tisíci korun, které nabízí nejstarší Libuši. Ta má možnost ze soutěže odejít s tímto pořádně tučným balíkem a bez rizika, že neprojde až do finále, nebo že ve finále prohraje. Jak se ale Libuše rozhodne? Dne už víme, že si peníze vzala a celou situací na Farmě tak opravdu hodně zamýchala.
To Jana k tomu, aby opustila Farmu nepotřebuje ani sto tisíc. Za dramatických okolností se prostě rozhodně utéct. Opravdu hodně jí štve jak se zachovala Libuška. Následně když se jí to uleží by se ráda vrátila do hry. Otázka ale je jestli pro ní kvůli pravidlům už nebude pozdě.

V minulém díle jinak soutěžící vyspávali vydatnou kocovinu, kterou si přivodili při dovádění s cikány. Tedy hlavně kluci. To čilá Jana překonala veškerou bolest a protože je aktuálně v roli sluhy, tak se vydala hned ráno plnit svoje povinnosti.

Během dne pak soutěžící měli starosti s ohradou pro ovce. Původně práce Michaela s Kubího totiž nevydržela po té co se o ní opřeli dvě ovce naráz. Chlapi tedy musí celou ohradu v podstatě postavit znova od začátku. Hlavně Mirek pak nejde pro peprné slovo daleko.

A co že se vlastně bude dít v tomto dílu? Farmářům se konečně podaří zjistit, že jim chybí slepice. Tu odnesli cikáni, ale jelikož o tom nikdo nevěděl, tak první podezření okamžitě padá na Libušku, která si jí prý vzala domů. Jedno z domácích zvířátek to navíc má také už spočítáno.