Gympl s (r)učením omezeným 3.díl online ke shlédnutí

Nový díl seriálu Gympl s (r)učením omezeným v pořadí už třetí vysílaný v premiéře na tv nova dne 10. září 2012. Tato epizoda se jmenuje Píseň pro Elišku. Tentokrát se koukneme na koncert pro sponzora školy a hlouběji zabředneme do příběhů jednotlivých postav seriálu z učitelského prostředí. A podle všeho to opět bude zábavná podívaná jak se patří.

Na našem gymplu se bude pořádat koncert sboru pro bohatého sponzora, který přislíbil škole značný dar. To je samozřejmě velmi očekávanou událostí, která by mohla změnit osud gymplu odsouzeného k zániku. Ale ředitel se opět společensky unaví a místo úspěchu hrozí ostuda. A navíc se po letech zjeví dirigent Jandourek – Eliščina láska z mládí.

Koncert sboru pro solventního sponzora je netpělivě očekávanou událostí, která by mohla změnit osud Gymplu odsouzeného k zániku. Vystoupení probíhá rozpačitě, protože ředitel Matula je večer společensky unaven. I když hudební číslo dopadlo dobře, jediný, kdo ho dokáže ocenit je dirigent Jandourek – Eliščina láska z mládí – který po letech vstupuje do Eliščina života. Podnikatel, který slíbil škole peníze je ve skutečnosti bývalý student, kterého ředitel Matula neměl a ani teď nemá příliš v lásce. Matula se lituje, je opilý a podaří se mu urazit Elišku. Ta ho navzdory všemu opět zachrání před totální ostudou