Přehrát Cesty domů 148 díl online ke shlédnutí

Pusťte si online a zdarma nový díl oblíbeného českého seriálu televize Prima Cesty domů. Epizoda 148 nese podtitul „Most“. Tentokrát se podíváme na to, jak se Eva vyrovnává s tím, že jí Roman nechce. Anička pořád flirtuje s Ríšou a je otázka jestli už mezi nimi nevzniklo něco víc. To Dáša se s Dušanem raději stýká tajně bez zvědavých oči.

Dnešní díl oblíbeného seriály Cesty domů, bude opravdu hodně zajímavý a doslova narvaný emocemi a vztahovými zvraty, které hluboko zasáhnou do života jednotlivých aktérů. Nejhůř je na tom asi Eva. Ta Romana stále miluje, chce s ním žít a proto se k němu vrací. Ten jí ale konečně řekne krutou pravdu. Už jí nechce, naopak chce žít s Helenou. To bohužel Eva neunese a rozhodne se spáchat sebevraždu. Opije se a jde hledat vhodný most ke skoku.

To Roman už řeší svůj nový vztah s Helenou. Chce aby žila s ním. Helena však stále váhá, protože neví co je Roman vlastně za člověka. Nakonec je to ale ona, kdo ho přiměje, aby se spojil s Karolínou a zkusil obrousit hrany. Konečně by tak zase mohl začít vídat dceru Nikolu.

Heleně zároveň dojde, že Eva se Romana nebude chtít zdát. To všechno jí prozradí Václav. Nicméně i přesto sama Helena cítí, že ho začíná mít ráda a rozhodne se tedy s ním zůstat.
Anička při nákupech ve městě náhodou spatří Dušana. Bojí se ho a proto ani nejde domů a rovnou utíká k Ríšovi se kterým flirtuje a vyměňují si jeden úsměv za druhým.