Přehrát poslední díl VIP Prostřeno na iPrima

Přímo zde si můžete přehrát zdarma nový díl oblíbené reality show televize Prima VIP Prostřeno. Aktuální epizoda je k dispozici z našich stránek nebo z oficiálního internetového archivu Prima Play. Odkazy samozřejmě najdete i na hlavní oficiálním webu iprima.cz. VIP Prostřeno je variantou klasického Prosřena, kde však nejde o peníze jako spíše o to seznámit se s vybranými celebritami.

Možná to nevíte, ale Prostřeno se vysílá teprve od března 2010. Za tu dobu si ale tato netradiční kombinace soutěže a reality show získala celou řadu věrných fanoušků. Aby také ne, když to pořad opravdu zábavný a ještě se v něm dozvíte spoustu tipů na zajímavé a velmi chutné recepty.

Znáte ale předobraz této úspěšné show? Samozřejmě nevznikla jenom tak na zelené louce.

Formát pořadu převzala televize Prima z britské stanice Channel 4. Zde se seriál jmenuje Come Dine With Me, což by se dalo volně přeložit jako „Pojď se mnou povečeřet“. Samozřejmě pravidla jsou trochu upravená ale smysl pořadu je stejný.

Po neznalé pravidla raději zopakujeme. Každý týden se v pořadu utká pět soutěžících. Ti se hostí navzájem ve svých domovech a úkolem každého je připravit co nejlepší tříchodové menu. A k tomu všemu ještě musí vymyslet nějakou zábavu pro ostatní. Vítěze následně určí bodování v závěru pořadu, kdy soutěžící dávají body od 1 do 10. Přičemž musí komplexně zhodnotit nejenom jak jim chutnalo, ale vlastně jak se jim celá večeře líbila.

VIP Prostřeno je pak od normálního odlišné tím, že v něm vlastně ani nejde o výhru, jako spíše show, kde celebrity nechají nahlédnout do svého soukromí a také se pochlubí jak vlastně umí dobře vařit.