Internetový archiv pořadu Pošta pro tebe

Online archiv oblíbeného pořadu Pošta pro tebe vysílaný Českou televizí. Přímo zde si můžete pohodlně a online zdarma pustit všechny díly, včetně toho nejnovějšího, vašeho oblíbeného rodinného seriálu Pošta pro tebe. Videoarchiv obsahuje všechny díly z let 2012, 2011, 2010, 2009 a některé i starší. Samozřejmostí je i aktuální ročník 2013.

Pořad pošta pro tebe asi není potřeba nijak zvlášť představovat. Nejedná se o obyčejný zábavný pořad, ale o relaci, která má daleko hlubší smysl a to dávat lidi dohromady. A to lidi, kteří si byly blízcí, ale z nějakého důvodu ať už zaviněného nebo nezaviněného byli rozděleni. Pošta pro tebe tyto lidi hledá a zprostředkuje jim na televizních obrazovkách nečekaná setkání.

Spektrum lidí, kteří tento pořad využívají je přitom hodně široké. Nejčastěji se samozřejmě jedná o různé rozdělené rodiny, které se chtějí po letech usmířit. V pořadu se ale hledají i staré lásky, klidně i ty úplně první, které v člověku zůstávají zakořeněné. Stejně tak se potkávají staří kolegové a přátelé, kteří se třeba půl století neviděli. To všechno se děje před zraky diváků a za velké dávky skutečných a emocí.

Pořadem provází zkušená a citlivá moderátorka Ester Janečková. Minulý rok sice část pořadů neuváděla kvůli těhotenství, dnes je už ale opět zpět. Režie pořadu se ujal P. Gerža. Neméně populární je také pošťák Ondra, který vyhledává lidi v terénu a předává jim pozvání do pořadu. Pokud i vy chcete shlédnout pořad Poště pro tebe, tak určitě dlouho neváhejte a pusťte si poslední díl z našeho online archivu.