Poslední díl Hyde Parku online ke shlédnutí

Přímo zde si můžete přehrát nejnovější díl oblíbeného diskusního pořadu České televize Hyde Park. Odkazy ke shlédnutí aktuálního dílu jsou vkládány přímo z oficiální webu Hyde parku. Pořad Hyde Park jistě není potřeba blíže představovat, jedná se o dizkusní pořad, do kterého je vždy zván host na nějaké žhavé společenské téma a on se k němu vyjadřuje.

Na oficiálních stránkách Hyde Park se dočtete, že se jedná o pořad, který reflektuje světový trend „open journalism“, co to vlastně ale je? Je to snaha umožnit divákům se co nejvíce zapojit do průběhu pořadu. Moderátor se tak stává opravdu jen moderátorem a diváci pokládají své otázky a připomínky do pořadu víceméně sami pomocí telefonu, emailů nebo sociálních sítí. Abychom byli konkrétní tak se diváci mohou zapojovat prostřednictvím webového formuláře, sociálních sítí, telefonu, sms, skypu či mobilní jednotky v terénu. Občas jsou na speciální témata zváni hosté i osobně přímo do studie.

Hyde Park vznikl 4. ledna 2010 a jeho prvním hostem byl ministr financí Eduard Janota. Od té doby se pořad těší poměrně velké divácké oblibě a patří mezi nejsledovanější pořady ČT 24. Jeho velkou výhodou je i to, že je vysílán každý všední den od 20:05 do 21:00, tedy v hlavním vysílacím čase. Současní moderátoři Hyde Parku jsou Daniel Takáč a Lukáš Dolanský. První vysílací team tvořili původně s Danielem Takáčem ještě Pavlína Kvapilová a Jaromír Bosák.

Co se týká konkrétní obliby pořadu, tak během podzimu 2012 činil průměrný rating pořadu 134 000 diváků, průměrný zásah (aspoň tři minuty kontinuálně) pak 327 000 lidí. S Hyde Parkem se proto počítá i do budoucna. A vy si můžete pohodlně vychutnat poslední aktuální díl s námi online. Příjemnou zábavu.