Dr. House 10. díl 8. série online ke shlédnutí

Přehrát online seriál Dr. House 10. díl z 8. série. Přímo zde jsme pro vás připravili jednu z nejnovějších sérii oblíbeného seriálu Dr. House, konkrétně se jedná o řadu natáčenou v roce 2011 a epizodu s názvem Dr. House S08E10 – Útěky. Tentokrát House bude vyšetřovat mladou útěkářku z domova. Mladá bezdomovkyně posléze začne krvácet z uší a její stav se začne prudce zhoršovat, co za tím ale je?

Dnes jsme si pro vás připravili opravu zajímaví 10. díl Dr. House (8. série z roku 2011) online ke shlédnutí a to naprosto pohodlně a zdarma. Opravdu se máte na co těšit, dnes bude totiž House vyšetřovat případ, který dá i jemu zabrat. Všechno začíná poměrně banálně. Máme tu mladou bezdomovkyni, kterou nebaví nechávat se komandovat od rodičů a tak raději utíká na ulici. Ještě nezletiletá dívka se dostává do ambulance se zdánlivě banálním krvácením ucha. Po ošetření vypadá vše v pořádku. Dívka se ale náhle zhroutí a krvácení pokračuje.

Má ale štěstí, že se jí to stalo zrovna v nemocnici kde ordinuje Dr. House, pro kterého je tento případ zajímavou výzvou. Zároveň se ale House pohádá s Adamsovou, zda je nutné hlásit tento případ na odboru sociální péče. Dívka totiž tvrdí, že jí matka bije, a proto utíká z domova.

Stav dívky se pořád zhoršuje. Adamsová nakonec na sociálku zavolá, a ti zase vyhledají dívčinu matku. Záhy se ukazuje, že v jejich vztahu je to mnohem složitější, než se na první pohled zdá. Přitom dívčin stav se dál zhoršuje. Podaří se nakonec odhalit, čím vlastně dívka trpí a zda je jí možné vyléčit? Každopádně je jasné, že pošramocený vztah matky a dcery se bude léčit hodně dlouho.
Za to House si konečně užívá svobody pohybu. Skončila mu podmínka a nyní je bez náramku na noze. Nově získanou možnost dělat si co chce využívá po svém, například začne sledovat slibně se rozvíjející vztah Foremana a Anity. Nového House z osmé řady seriálu si prostě rozhodně nenechte za žádnou cenu ujít!