Farmář hledá ženu 8. díl (11. dubna 2013) online ke shlédnutí

Přehrát pokračování seznamovací reality show Farmář hledá ženu 8. díl. Na této stránce si můžete naprosto jednoduše a zdarma pustit nový díl oblíbené soutěže, reality show nebo seznamovacího pořadu chcete-li. Tento díl Farmář hledá ženu (8) měl svojí premiéru ve čtvrtek 11. dubna 2013. A co vás dnes čeká? Tak především na mnoha farmách už se začíná vyjasňovat kdo tu zůstane a kdo ne.

Online ke shlédnutí nový díl pořadu Farmář hledá ženu. Přímo zde na této stránce si můžete pustit další díl vaší oblíbené reality show. Jak se vede čtyřem našim farmářům a jedné farmářce s hledáním životních partnerů. No neměli to věru jednoduché, ale snad se jim podařilo aspoň někde uspět.

V dnešním díle Farmář hledá ženu se totiž na mnoha farmách začne situace poměrně jednoznačně vyjasňovat. A nejvíc je to patrné asi u Josefa. Ten minule naznačil, že vlastně o žádnou ze tří finalistek nestojí. Takže všem třem dal nakonec slunečnice a ony museli odjet domů. Josefovi ale do života vstoupí úplně jiná žena, kterou už zná z dřívějška. A nyní se s tou tajemnou dotyčnou budeme moci seznámit i my.

V srdci má pravděpodobně už jasno i farmář Zdeněk, kterému za velmi krátkou chvíli přirostla k srdci krásná a hodná Irenka.

Úplně rozhodnutí ale nejsou zdaleka všude. Třeba Láďa ještě definitivní ortel nevyřkl, i když na první pohled všichni vidí, že tíhne spíše ke Kristýně. Jedinou otázkou je, zda se tedy Martina ještě odhodlá o jeho srdce bojovat a nebo to předčasně zabalí a pojede domů.

V podobné situaci je také Mirek. Ten ještě není úplně rozhodnutý. Ale více času a víc si rozumí spíše s Evou a mezi ním a Libuškou naopak roste spíše příkop. Pozitivně naladěná Libuška si ale aspoň chce vychutnat pobyt na farmě a domů se ještě nechystá.

Jediná osoba u které si ještě můžete vychutnat trochu napětí je paradoxně jedinou ženou v soutěži a to farmářka Jana. Té je 34 let a je majitelkou největší pštrosí farmy v České republice. Komu ale nakonec dá tu důvěru a dovolí mu s ní zůstat je zatím zahaleno ve hvězdách.

Na to jak se ale konkrétně budou tyto velké lidské příběhy odehrávat už se podívejte sami a to naprosto jednoduše přímo na těchto stránkách. Za nás vám popřejeme jenom příjemnou zábavu.