Gympl s (r)učením omezeným 50. díl ke shlédnutí

Online ke shlédnutí nový díl seriálu televize Nova Gympl s (r)učením omezeným. Přímo zde na této stránce jsme pro vás připravili pohodlně a zdarma online ke shlédnutí nový díl Gymplu s (r)učením omezeným. Epizoda se jmenuje „Pod jednou střechou” a měla premiéru 29. dubna 2013. Ctiradův prášek má nečekané účinky. Adam shání peníze pro Patrika. U Lenerů propukne válka!

Přímo zde na této stránce jsme si pro vás připravili pohodlně a zdarma online ke shlédnutí nový díl oblíbeného seriálu Gympl s (r)učením omezeným. Je to už 50. díl, který měl svojí premiéru v pondělí 29. dubna 2013. Určite se už netrpělivě ptáte, co vás vlastně v této epizodě čeká a vězte, že my vás nenecháme napnuté a něco vám přeci jenom prozradíme.

Hodně živo bude především kolem tajemného prášku, který Ctirad vyrobil pro Harleje. Harlej totiž zjistil, že tento prášek má i jiné doslova zázračné účinky a to na růst vlasů. Ctirad o tom samozřejmě nevěděl a tak je hodně zaskočený, když mu za to Harlej děkuje. Hned v zápětí se ale rozběhne bitva mezi Bachaře, Harlejem a Pelnerem. Každý z nich si dělá na Ctiradův prášek nárok, protože kdyby měl takový účinek i na další lidi, tak by z něho mohl být opravdový zlatý důl!

Pelner má však i další starosti. Jeho firma sice vyhrála výběrové řízení a měla by tak dokončit rekonstrukci Královky. Ježdík se ale nevzdává a vehementně trvá na to, že stavbu musí dokončit jeho firma, tak jak mu bylo ostatně slíbeno.

U Lenerů už začíná být opravdu dusno. Tomáš už nechce ani vteřinu snášet přítomnost své otravné tchýně. Začne proto jí i Evě dělat naschvály a líčit na ně drobné pasti. Eva ale rozhodně není z těch, co by si todle nechali líbit a začne proto Tomášovi dělat úplně to samé. Takže je z toho pravá rodinná válka.

To jinde mají daleko větší problémy, než podobné žabomyší války. Třeba Adam by rád dopřál Patrikovi studium v zahraničí, ale protože na něj rozhodně nemají, tak se sám musí poohlédnout po nějakém zajímavém přivýdělku. Takže ve škole vezme dodatečný úvazek psychologa, kde se hned může začít věnovat malé Leonce. A k tomu ještě začne hrát s kapelou na plesech. Bohužel ale při cestě domů stejně všechny vydělané peníze ztratí.

Naštěstí je tu záchrana, kterou by ale rozhodně nikdo nečekal. Je to paní Chmelíková, která přispěchá s docela velkým obnosem peněz. Všichni se diví, jestli nevykradla banku, nebo kde je vzala, když ji o všechno obrala její rodina, ale paní Chmelíková má hned vysvětlení. Tajně se jí totiž povedlo skovat obraz, který teď prodala.

Patrik je šťastný, že do té ciziny přeci jenom nakonec odjede. Navíc ho ještě Bachař motivu, že by tam mohl sám svou snahou získat další stipendium a to třeba až na studium do maturity.
To už je ale další a hlavně delší příběh, na který se podíváme někdy jindy. Dnes vám můžeme nabídnout pohodlně a zdarma online ke shlédnutí jenom nový 50. díl Gymplu s (r)učením omezeným z 29. dubna 2013. Další epizody přineseme online ke shlédnutí zase někdy jindy.